SERVICII

FOTOGRAFIE DE PREPARATE CULINARE

Ce primiți: fotografii de prezentare, cu preparatul sau preparatele, atât detalii, cât și full plate. Aceste tipuri de fotografie se potrivesc pentru preparatele culinare sau băuturi gata realizate în locație. Pot fi folosite în prezentări, pe site-uri, în social media. Se adresează oricărui tip de restaurant clasic sau specializat, trattoria, bistro, cafenea, fast-food, ceainărie etc.

Numărul fotografiilor: nu există un număr limită, prețul va fi la ora de lucru. În cadrul unui shooting de 4 ore, dacă preparatele sunt realizate la bucătărie și aduse pe o masă din local, se pot realiza între 20 și 30 de preparate. Pentru fiecare preparat veți primi la final 3 cadre diferite.

Preț de la: 1200 lei/ 4 ore.

FOTOGRAFIE DE AMBIENT: DE LA FOOD COURT, LA BISTRO

Ce primiți: cadre de tipul fotografie de arhitectură, dar care surprind nu doar personalitea spațiului, ci și amenajarea mesei, detalii veselă, mobilier, decorațiuni de sezon, terase, separeuri. În cazul fotografiilor de exterior se obțin detalii semnificative pentru identificarea clăcdirii de către clienți. Sunt incluse terase, separeuri, bucătării exterioare.

Numărul fotografiilor: nu există un număr limită, prețul va fi la ora de lucru. În cadrul unui shooting de 2 ore, dacă localul este gol, se pot realiza cca 50 cadre finale, în funcție și de spațiul care va fi fotografiat. Combinarea unei ședințe foto de preparat cu o ședință foto de ambient se va desfășura pe etape, începându-se cu interiorul, continuând cu preparatele și terminând cu fotografie de exterior. În total o astfel de ședință combinată va dura 6 ore.

Prețuri de la: 600 lei/2 ore – doar ambient

FOTOGRAFIE DE PRODUS

Fotografie pe fond alb: produsele care urmează a fi decupate (.tiff) au nevoie de studio sau de amenajarea unui studio ad hoc, caz în care se vine cu lumini și mini-studio. În funcție de simplitatea produsului, prețul va fi între 20 lei și 30 lei pe produs. Se lucrează de la minim 20 de produse în sus. Atenție! Sticla nu este produs simplu, deoarece are reflexii și transparențe, conservele și produsele uscate – da. Se predau 2 imagini finale per produs, din 2 unghiuri diferite. Deplasarea cu mini-studio în locație se taxează suplimentar cu 100 lei.

Product placement: există produse care au nevoie de o „poveste” în jur. În cazul din imaginile alăturate, am luat setul de produse și am pregătit noi, la studio, ambientul, incluzând cutiile cu produsul de bază în cadru. (Grafica produsului alăturat a fost realizată tot de Fotohoreca – detalii vedeți mai jos). În cazul în care puteți asigura cadrul exterior, se lucrează în locație, la preț de ședință foto culinară (1200 lei/4 ore). O ședință la cerere, cu cumpărăturile făcute de noi și cu alegerea/închirerea spațiului potrivit pornește de la 2.250 lei/shooting, în funcție de complexitatea ședinței.

GRAFICĂ: MENIURI, ROLLUP-URI GRAFICĂ DE PRODUS, LOGO-URI

Servicii de design și grafică: avem experință de peste 20 de ani în machetarea de publicații, pliante, broșuri, etichete, afișe, logo-uri, bannere, site-uri, produse, meniuri etc. Prețuri:

250 lei / logo sau banner (online) – se predau 2 variante, se alege 1, apoi se pot face 2 corecturi.

50 lei / pagina în caz de pliante, broșuri, meniuri (tipărit). 200 lei/corectură. Se pot face oricâte corecturi doriți.

450 lei / design de produs – etichete, cutii, broderii de tunică, șervețele personalizate, pungi personalizate etc.

Prețurile sunt doar pentru grafică. Deoarece există o gamă foarte largă de produse destinate tipărire, se discută în funcție de comanda și specificațiile acesteia. Vedeți pagina de Contact pentru oferte