Meniu de restaurant. Dancing Lobster

Meniu de restaurant. Dancing Lobster

Bucătărie portugheză la București

Având un meniu cu specific portughez adevărat, cu cele mai proaspete fructe de mare și pește pe care le-am văzut, gustat și fotografiat vreodată, Dancing Lobster își aduce Hero Food-ul săptămânal din Portugalia, direct de pe vasele de pește (sau de pe vasele de pescuit din cele mai exotice zone ale lumii).

Tot ce pot spune este că proprietarul, cheful și personalul țin la prospețimea acestor mâncăruri enorm de mult și, dacă există vreodată vreo situație de criză (spre exemplu se anulează o cursă aeriană care aduce produsele), recomandarea de a cumpăra pește de aici, din România, de la marile supermarketuri, li se pare tuturor un sacrilegiu pe altarul mâncării, din respect pentru preparatul din farfurie. Căci, se știe, gustul bun al mâncării provenite din mări sau oceane depinde chiar de prospețime.

Pe lângă mâncare (nu doar fructe de mare, ci tot soiul de preparate, supe de pește, salate, rețete specific tradiționale portugheze), mai sunt și serile de Fado, cu muzică, degustările și evenimentele cu specific portughez care au loc aici. Mai multe găsiți pe site-ul lor.