Orice afacere în HoReCa înseamnă o mare nevoie de vizibilitate. Îți vin în ajutor cu o serie de servicii de imagine dedicate. Prezentare, marketing și comunicare cât mai eficiente poți avea cu ajutorul a cel puțin unuia sau mai multor elemente din lista mai jos:

1. Fotografie culinară. Imaginile de calitate atrag mai mulți clienți în localul tău. Fie că ai nevoie de fotografii savuroase, apetisante vizual, care să facă poftă, cu noile preparate din meniu, cu noul chef angajat, toate sunt importante în promovarea pe print și online. Fotografia tipărită are nevoie de rezoluție bună, luminozitate, prelucrare, dar și de un ochi experimentat. Fotografiile realizate de cineva cu experință (stilismul de food este și el o meserie, în alte țări chiar de sine stătătoare) sunt utile nu doar pentru meniurile care trebuie schimbate periodic, ci și în situațiile în care trebuie să ai imagini bune pentru promovare în social media sau presă.

Pentru prețuri, cere ofertă.

2. Fotografie de locații. Ambientul unei locații, spațiile de cazare, un nou design, toate reprezintă subiecte care au nevoie să fie surprinse  de un ochi experimentat, în cadre atrăgătoare. Site-urile de turism internaționale sau  excelează în fotografii de calitate, profsionale, iar pe astfel de site-uri concurența este foarte vizibilă. Pentru a fi competetiv cu celelalte locații prezente pe aceeași pagină web cu tine ai nevoie să te diferențiezi: iar asta o faci prin a) imagini bune pentru clienți noi și b) recenzii bune de la clienți vechi.

Pentru prețuri, cere ofertă.

3. Fotografie de eveniment. De la evenimente corporate, la un un party de atmosferă, fotografia de eveniment își dovedește utilitatea într-o serie de împrejurări. De regulă, deschiderile de locații, lansările de produse, degustările au nevoie de fotograf dedicat. Dacă vrei imaginile a doua zi sau chiar în aceeași seară, contactează-mă.

Pentru prețuri, cere ofertă.

4. Meniuri, pliante.  Îți tipărim imaginile în formatele dorite. Își putem asigura și grafica, respectiv conținutul scris. Lucrăm cu jurnaliști cu peste zece ani experiență în domeniul food & wine.

Pentru prețuri, cere ofertă.

5. Site web și promovare în social media. Un local care nu este vizibil pe Facebook, Instagram și în Google nu există pentru public. Îți facem un site web atrăgător și funcțional, de la fotografii, până la conținut. Îți întreținem site-ul, îl securizăm și îți facem pagina de Facebook, pe care întreținem legătura cu clienții tăi.

Pentru prețuri, cere ofertă.