Dacă te întrebi cine este fata atât de frumoasă, cu privire de smarald, care îți zâmbește provocator, pe deasupra paharului cu vin, din afișul pentru Festivalul Blogurilor și Vinurilor, misterul îți va fi dezvăluit imediat: este vorba despre Suzana Mira (suzanamira.com), cunoscută bloggeriță de fashion, beauty și food. Pe care o vei întâlni la Festival.

Probabil că nu te întrebi, totuși, cine a făcut fotografia, dar o să îți spun: eu. Imaginea a fost realizată de mine (Alina Miron, fotograf și jurnalist HoReCa) cu ocazia unui shooting pentru coperta lunii martie a revistei vinul.ro. Între timp, imaginea a ajuns generică și pentru afișul acestui Festival, care se anunță unul super interesant și la care te voi invita astăzi.

De ce să vii? Pentru că vei putea degusta nu mai puțin de 1200 de vinuri, participante la concursul internațional de vinuri, International Wine Contest Bucharest (IWCB), care vor fi expuse în cadrul evenimentului.

Se vor amesteca în rețeta reușitei și cca 30 de bloggeri de vin, food, fotografie, modă și lifestyle, care se vor prezenta la festival. Cu ei (adică și cu mine, pentru că, așa cum spuneam, mă voi afla printre expozanți sua mai bine zis printre voi, cu aparatul foto), vei putea ciocni un pahar și împărtăși impresii din blogosferă. După cum promit Cezar Ioan (vinul.ro) și Cătălin Păduraru (IWCB): „vom afla pasiunile, preferințele culinare și enologice ale fiecăruia, ne vom bucura de o zi plină de interacțiune și bună-dispoziție, la unul sau mai multe pahare de vin.ˮ Așa că haide să vedem dacă ne iese!

Festivalul Blogurilor și Vinurilor va avea loc la ARCUB, în Centrul Vechi al capitalei, sâmbătă, 27 mai și se va lăsa cu degustări, socializare, impresii din blogosferă și premii surpriză.

Suzana (și cu umilul meu aport) promovăm festivalul de pe nivelul doi, pentru că organizatorii evenimentului sunt Vinul.Ro, Social City I Food and Wine și Rezervaunloc.Ro, cu sprijinul ARCUB, Primăriei Generale București și Concret PR.

Începem la ora 15.00 și stăm pe acolo până pe la ora 20.00, dar veniți cu zâmbetul pe buze și cartea de vizită la voi, pentru că tot eu vă fac fotografii și poate vreți să le primiți și voi (pe gratis, de data asta) după eveniment.

Parteneri media: Pastry Chef, Observator Gastronomic, Gastroart, Horeca Insight, Horeca România, Fotohoreca.ro, Hobbybucatar.ro, Culinar.ro, Reteteculinare, Bucataras.ro, Gustos.ro, PrintreOale.ro,  CosminTudoran.ro, Lecturi si Arome, LightGoodFood.ro, Divainbucatarie.ro, SuzanaMira.com, GabrielaSimion.com, Bistromargot.ro, AndraIlias.ro, DanielaNiculi.ro – foodforyoursoul, Prăjiturici, LaPrajiturela, Fantezie în Bucatarie, Lolasbox, Getmylook.ro, The Trends, The Socialite, Pistoane Baricate, Berbecutio, Vin2Ro, Stella Adam – Fashion Doctor, IamArina.ro, Denis Radu – SocialAgenda.ro, IsabelaCuisine.eu, Pia Voicu – instilulmeu.ro, LaChicBoutique.ro, AlinaVlad.com, MadalinaMisu.ro, SavoriUrbane.com, domus-pr.ro, 24life.ro, culinare.net.

Mulţumiri speciale: Primăriei Generale București, Cătălin Păduraru –  IWCB – International Wine Contest Bucharest, Pivot Noir, WM Wine Master Solution, Books Express.  

Festivalul Blogurilor și Vinurilor face parte din seria evenimentelor gastronomice, enologice şi culturale, iniţiată de publicaţia Vinul.Ro, în lunile mai – iunie 2017, alături de primul Congres Național de Gastronomie și Vin, cel mai de anvergură eveniment al anului pe tema gastronomiei românești și campania Luna Gastronomiei în Restaurante.

Intrarea se face pe bază de invitație sau bilet de acces.

Biletele pot fi achiziționate de aici

Informații referitoare la participare: Poliana Parichi 0724. 786 .660.